Design

Et velovervejet, fokuseret og rent webdesign kombineret med en stærk internet marketing strategi er helt essentielt i forhold til at udvide jeres forretning såvel online som offline. Lige så vigtigt er det, at jeres “look” og identitet er genkendelig og unik.

Her hos HeyRobot produceres alle designopgaver in-house. Dette gør hele udviklingsprocessen særdeles fleksibel og udviklingen foregår således i tæt dialog med jer og omfatter alt fra visitkort til webdesign og corporate identitet.

I behøver altså ikke frygte, et scenarie, hvor dialogen skal foregå kl. 03:55 via en “repræsentant” med indisk accent. Hos HeyrRobot er vi fuldt ud klar over, hvor vigtig kundeservice er og er selvfølgelig disponible, når I har brug for os.

Website Design

Vi udvikler professionelle, effektive og unikke Website designs. Et website er tit indgangsvinklen for en potentiel kunde til jeres virksomhed. Hos HeyRobot ved vi at du kun har en chance for at lave det første indtryk. Det er derfor vigtigt at dit website design appelerer til din kunde ved første øjekast.

Corporate Identity Design & Logo design

Hvis dit website design er det første indtryk, din kunde får af dig? Så er din corporate identity og dit logo det lange venskab. En positiv corporate identity sammen med en alsidig marketing strategi er kombinationen , der resulterer i et langt og lykkeligt venskab med din kunde. Som vi ved, er firmaer skabt af mennesker, og mennesker uden identitet er sgu svære at huske.

Efterlad et varigt minde.

Når vi tænker på McDonald’s, så ser de fleste automatisk ‘Den Gyldne Måge’ eller ‘The Golden Arches’ som de så fint hedder på Engelsk. ‘Mågen’ hilser dig velkommen, og minder dig om, at uanset hvor du er i verden, så kan du altid få et hurtigt usundt måltid, – og føle dig tilfredsstillet inden du træder ind i et diabetisk koma, hvor du fortryder enhver beslutning, du har taget.

Pointen her er, at et godt logo er essentielt for et brands genkendelse  – og vores team af designere kan lave netop det logo til dig.

Hvis du vil vide mere om, hvordan HeyRobot kan servicere dine design behov, så ring til os på 89 88 20 10, eller udfyld formen til højre.